Panouri solare policristaline

Panouri solare policristaline

Panourile solare policristaline sunt mai ieftine decit panourile fotovoltaice monocristaline, fiind obtinute in urma prelucrarii monocristalului. Panourile fotovoltaice policristaline ofera insa un randament mai bun la temperaturi ridicate, astfel ca in zilele calduroase ale anotimpului estival, temperatura lor poate ajunge pana la 80 de grade Celsius. Ca si panourile fotovoltaice monocristaline, cele policristaline convertesc energia solara in energie electrica, necesara pentru punerea in functiune a doverselor echipamente electrice si electronice.

Panourile fotovoltaice policristaline sunt ideale atit pentru aplicatiile off-grid, cit si pentru aplicatiile on-grid, oferind eficienta energetica ridicata si performanta. Ideale atit pentru sisteme fotovoltaice rezidentiale de mici sau mari dimensiuni, cit si pentru parcuri fotovoltaice. Panourile fotovoltaice policristaline fac parte dintr-o gama de inalta calitate si ofera posibilitatea oricarui utilizator sa isi diminueze facturile periodice la reteaua nationala de electricitate, energia pe care o produc acestea fiind gratuita si inepuizabila. Panourile fotovoltaice policristaline pot fi folosite si la instalatiile in care nu exista posibilitatea racordarii la retea.

Sistemele de panouri fotovoltaice policristaline  au un randament ridicat de conversie a energiei luminii în energie electrică.

» Panourile solare fotovoltaice policristaline: sunt cele mai raspindite panouri solare fotovoltaice, cu aproximativ 10% mai ieftine decit panourile solare  monocristaline.

Eficienta celulelor solare fotovoltaice:

 □ celule policristaline – panouri fotovoltaice policristaline: ~ 16% randament energetic;

Produse pe pagină:
Sortare după:

Panou solar policristalin Sharp 300W

Panoul solar policristalin Sharp 300W  este un panou solar fiabil cu o eficienta deosebita atin..

215,00 €

Panou solar policristalin Axitec 240 W

                            &n..

210,00 €

Panou solar policristalin Luxor 250W

                            &n..

223,00 €

Comentează-ne pe Facebook

Comentarii ()